Gratin De Cartofi
Gratinul de cartofi este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, sare kosher, brânză gruyulincrobre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Gratin Cu Două Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Frecați un vas de copt de 11 x 7 inci cu usturoi; aruncați usturoiul. Acoperiți vasul cu unt.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (prin cartofi) într-o tigaie; aduceți la foc mic. Gatiti 8 minute sau pana cand cartofii sunt aproape fragezi. Puneți amestecul de cartofi în vasul de copt pregătit.
Se presară cu brânzeturi.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Preîncălziți broilerul. Se fierbe 3 minute sau până devine auriu.
Lăsați să stea 10 minute.