Gratin de Broccoli în B-Chamel
Gratin de Broccoli în B-Chamel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de mâncare laterală. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză gruyincrucrore, unt, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Morcov & B 8chamel Gratinat, Gratin De Ou Fiert Tare Într-Un Sos Bechamel, și Gratin elvețian cu bechamel Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați broccoli într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 10 minute sau doar până se înmoaie.
Transferați broccoli într-un gratin de 2 litri ușor uns sau într-un alt vas de copt superficial.
Între timp, topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, pana cand sosul este ingrosat si bubuit.
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă sosul peste broccoli; se presară cu brânză. Se fierbe 5 1/2 " de la căldură 6 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor.