Granola Ușor Condimentată Peste Noapte

Granola Ușor Condimentată Peste Noapte
Granola ușor condimentată peste noapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 815 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de orez brun, ovăz laminat certificat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cupe Granola Peste Noapte, Granola Simplă Cu Condimente Pentru Plăcintă Cu Dovleac Peste Noapte, și Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați uleiul, îndulcitorul, vanilia, condimentele și sarea într-un vas mic și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitorîndulcitor
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați ovăzul într-un castron mare și amestecați pentru a amesteca cele două feluri, apoi adăugați ingredientele lichide și amestecați până când toate acele mici ovăz sunt acoperite frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întindeți amestecul de ovăz pe o foaie de copt (de preferință una cu laturile cu margini, astfel încât granola să nu alunece de pe foaie!) sau tigaie mare cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Puneți ovăzul în cuptor și lăsați-le să se coacă doar 10 minute, nu încă un minut, apoi opriți cuptorul și lăsați granola înăuntru pentru a termina coacerea. Nu atinge vârful! Le puteți lăsa acolo în timp ce faceți comisioane, mergeți la culcare etc. Dar am constatat că au fost făcute (ca în cuptor a fost rece și granola a fost de aur) după aproximativ 2,5 ore. Deci, 2 până la 3 ore sunt suficiente dacă sunteți treaz și vă amintiți de ele.Se amestecă puțin și se servește granola udată cu băutură din lapte de cocos sau deasupra iaurtului din lapte de cocos.Păstrați granola rămasă într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură Din Lapte De CocosBăutură Din Lapte De Cocos
Iaurt Cu Lapte De CocosIaurt Cu Lapte De Cocos
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista