Granita Dublă De Ciocolată Neagră
Granita dublă de ciocolată neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 3 și costă $1.18 pe portie. 310 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, cafea, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-Uri Duble De Ciocolată Neagră, Plăcintă Dublă Cu Mousse De Ciocolată Neagră, și Cookie-Uri Duble De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, bateți cafeaua, zahărul și cacao până se topesc și se omogenizează.
Bateți vanilia și ciocolata până se omogenizează.
Se transferă în castron și se răcește până la rece, aproximativ 2 ore.
Transferați amestecul în recipientul de plastic și congelați, amestecând scurt cu furculița o dată la oră, timp de aproximativ 5 ore. Continuați să înghețați până când este complet înghețat, încă aproximativ 3 ore.
Rupeți granita cu furculița înainte de servire.