Granita de afine cu frisca de portocale este un fără gluten desert. Această rețetă face 6 porții cu 328 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cocktail cu suc de afine, frișcă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tapioca de afine cu frisca de portocala-nucsoara, Granita de capsuni cu frisca, și Granita De Mure Cu Frisca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți suc de afine, 1/2 cană de zahăr și cuișoare la fiert într-o cratiță mică, amestecând des; pus deoparte. Sos de afine piure în procesor; adăugați amestec de suc și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Afine
Sos De Afine
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă amestecul în vasul de copt de 8x8 inci; congelați până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se fierbe sucul de portocale și 2 linguri de zahăr într-o cratiță mică până se reduce la 1/4 cană, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se amestecă în coajă. Sirop de portocale rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Sirop
5
Bateți smântâna și 3 linguri de sirop de portocale într-un castron mediu până la vârfuri moi. Răzuiți dinții de furculiță peste amestecul de afine înghețat, formând fulgi. Mound Generos 1/2 cană granita la 1 parte în fiecare din cele 6 pahare. Movilă 1/4 cană frișcă pe părțile opuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Afine
Portocaliu
Cremă
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Stropiți siropul de portocale rămas peste smântână în fiecare.