Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 154g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1752 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $28.3 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați stridii, amidon de porumb, creveți rock și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește), Fritto Misto Emiliano (Fry Mixt Stil Emilia), și Supă De Pește Zuppa Di Pesce.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă cu un coș până la fumat. Într-un castron larg și puțin adânc, amestecați jumătate din calamari, jumătate din feliile de lămâie, jumătate din scoici, jumătate din whitebait, jumătate din creveții de stâncă, 6 stridii, 2 cozi de pește și 2 cozi de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Rock
Whitebait
Calmar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Sole
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Amestecați amidonul de porumb și făina într-un castron separat și presărați peste pește și aruncați rapid cu mâinile pentru a acoperi. Aruncați într-o strecurătoare mare cu mâner și bateți împotriva mâinilor pentru a îndepărta excesul de amestec de amidon de porumb. Aruncați fructele de mare și lămâile acoperite în ulei și gătiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați imediat cu lămâile rămase și fructele de mare și repetați trucul de amidon de porumb. Condimentați alimentele prăjite fierbinți cu sare și piper și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.