Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește)

Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 154g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1752 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $28.3 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați stridii, amidon de porumb, creveți rock și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește), Fritto Misto Emiliano (Fry Mixt Stil Emilia), și Supă De Pește Zuppa Di Pesce.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă cu un coș până la fumat. Într-un castron larg și puțin adânc, amestecați jumătate din calamari, jumătate din feliile de lămâie, jumătate din scoici, jumătate din whitebait, jumătate din creveții de stâncă, 6 stridii, 2 cozi de pește și 2 cozi de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți RockCreveți Rock
WhitebaitWhitebait
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
SoleSole
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Amestecați amidonul de porumb și făina într-un castron separat și presărați peste pește și aruncați rapid cu mâinile pentru a acoperi. Aruncați într-o strecurătoare mare cu mâner și bateți împotriva mâinilor pentru a îndepărta excesul de amestec de amidon de porumb. Aruncați fructele de mare și lămâile acoperite în ulei și gătiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați imediat cu lămâile rămase și fructele de mare și repetați trucul de amidon de porumb. Condimentați alimentele prăjite fierbinți cu sare și piper și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista