GOYA® Quesadilla cu fasole neagră

GOYA® Quesadilla cu fasole neagră
GOYA® Black Bean Quesadilla necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți per porție. Acest aperitiv are 233 de calorii , 13 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați fasole neagră goya®, pico de gallo goya®, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mexican. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 64% . Acest scor este bun. Încercați GOYA® Quesadilla cu fasole neagră , Quesadilla cu fasole neagră și Quesadilla cu fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o sită mică, scurgeți lichidul din Pico de Gallo; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Transferați amestecul de roșii rămas într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Amestecați fasolea neagră, brânza și coriandru până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Împărțiți amestecul de fasole neagră în mod egal peste jumătate din fiecare tortilla (aproximativ 1/2 cană fiecare). Îndoiți tortillas în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
5
Se încălzește grătarul mare sau tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Se unge cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Puneți tortilla umplute pe grătar. Gătiți, răsturnând cu grijă o dată, până când tortillasle sunt maro auriu și crocante, iar umplutura de brânză se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Tăiați quesadilla în felii.
9
Serviți cu Salsita, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, vinul spumant și Riesling sunt alegeri excelente pentru Quesadilla. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Parducci Small Lot Pinot Noir New Label Wine. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Pinot Noir oferă arome de zmeură suculentă, coaptă și căpșuni. Aromele sale de fructe de pădure sunt pline și bogate la palat, reluând o notă de cedru în final. Savurați acest vin roșu cu corp mediu cu somon la grătar, muschi de porc și bucăți fine de carne roșie.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista