Goujons De Pește Cu Ierburi
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Goujons de pește cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 382 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, ouă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Goujons de pește crocant cu chipsuri slabe, Pește Cu Ierburi, și Pește de pește (gătit pentru 2) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine pesmetul, pătrunjelul și boia afumată într-un castron și se condimentează cu sare și piper.
Întindeți făina într-un alt bol.
Bateți ouăle și 2 lingurițe de apă într-un alt bol.
Feliați peștele în fâșii de aproximativ 1 cm lățime. În loturi, acoperiți peștele în făină. Se înmoaie în ou, apoi se acoperă cu firimiturile de pâine.
Întindeți-le, fără să vă atingeți, pe o foaie de copt.
Adăugați suficient ulei pentru a ajunge la 1 in (2,5 cm) pe părțile laterale ale unei cratițe mari și adânci și încălziți la foc mare la 177° (180C). În loturi, adăugați peștele și prăjiți, rotind o dată, aproximativ 2 minute, până devin aurii. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se transferă într-un platou și se ornează cu pătrunjelul.
Se servește fierbinte, cu pene de lămâie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.