Goug emplemorres
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Goug Arcres. O porție conține 46 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 7 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gougeres, Goug emplemorres, și Gougeres.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi și preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați două foi de copt cu covorașe de copt din silicon sau hârtie pergament.
Aduceți laptele, apa, untul și sarea la fierbere rapidă într-o cratiță medie cu fund greu la foc mare.
Adăugați făina dintr-o dată, reduceți focul la mediu-mic și începeți imediat să amestecați energic cu o lingură de lemn sau un tel greu. Aluatul se va uni și se va forma o crustă ușoară pe fundul tigaiei. Continuați să amestecați—cu vigoare-încă un minut sau două pentru a usca aluatul. Aluatul ar trebui să fie acum foarte neted.
Întoarceți aluatul în vasul unui mixer prevăzut cu accesoriul cu palete sau într-un castron pe care îl puteți folosi pentru amestecare cu un mixer manual sau o lingură de lemn și unsoare pentru cot.
Lăsați aluatul să stea un minut, apoi adăugați ouăle unul câte unul și bateți, bateți, bateți până când aluatul este gros și strălucitor. Asigurați—vă că fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul și nu vă faceți griji dacă aluatul se separă-până când intră ultimul ou, aluatul se va uni din nou. Bateți brânza rasă. Odată ce aluatul este făcut, acesta trebuie scos imediat.
Folosind aproximativ 1 lingură de aluat pentru fiecare gougincroulre , aruncați aluatul dintr-o lingură pe foile de copt căptușite, lăsând aproximativ 2 centimetri de spațiu de puf între movile.Folosind aproximativ 1 lingură de aluat pentru fiecare gougincroulre, aruncați aluatul dintr-o lingură pe foile de copt căptușite, lăsând aproximativ 2 centimetri de spațiu de puf între movile.Glisați foile de copt în cuptor și rotiți imediat temperatura cuptorului la 375 grade F.
Coaceți timp de 12 minute, apoi rotiți tigăile din față în spate și de sus în jos. Continuați să coaceți până când goug approgres sunt aurii, ferme și, da, umflate, încă 12 până la 15 minute sau cam așa ceva.
Serviți cald sau transferați tigăile în rafturi pentru a se răci.
Goug arcres sunt bune direct de la cuptor și la temperatura camerei. Îmi plac în ambele sensuri, dar cred că le poți aprecia cel mai bine când sunt încă calde.
Se servește cu kir, vin alb sau șampanie.
Cel mai bun mod de a păstra goug arcres este să modelați aluatul, să înghețați movilele pe o foaie de copt și apoi, când sunt solide, să le ridicați de pe foaie și să le împachetați etanș în pungi de plastic.
Coaceți—le direct din congelator—nu este nevoie să dezghețați-mai dați-le un minut sau două în cuptor. Pufurile rămase pot fi păstrate la temperatura camerei peste noapte și reîncălzite într-un cuptor de 350 de grade F sau pot fi congelate și reîncălzite înainte de servire.