Gorgonzola Dip

Gorgonzola Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Gorgonzola Dip ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 160 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mărar, maioneză, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 14%. Încercați Pizza Dip, Pui Enchilada Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, puneți maioneză cu conținut scăzut de grăsimi, smântână cu conținut scăzut de grăsimi, brânză Gorgonzola, mărar, usturoi, sare și piper. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară
Smântână UșoarăSmântână Ușoară
GorgonzolaGorgonzola
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Presărați gelatina în amestec. Lăsați-l să se înmoaie timp de aproximativ 5 minute. Se amestecă pentru a se amesteca în gelatină. Acoperiți și răciți la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista