Gogoși și găuri de turtă dulce ridicate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 650 calorii. Această rețetă servește 5. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți melasă, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gogoși Crescute, Gogoși Crescute, și Gogoși Crescute Cu Drojdie.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă untul, melasa și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă împreună făina și următoarele 5 ingrediente până se omogenizează. Se amestecă amestecul de drojdie; bate până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să crească la temperatura camerei 1 până la 1 1/2 ore sau până la dublarea volumului. Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Punch
Drojdie
3
Pat sau rola aluat la 1/2-inch grosime pe o suprafață presarata cu faina; se taie cu un tăietor de gogoasa 3-inch sau 1 (3-inch) și 1 (1-inch) tăietori rotunde, folosind tăietor mai mici pentru gaura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Lăsați gogoșile și găurile să stea și să crească la temperatura camerei, neacoperite, 45 de minute.
5
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-o oală mare și grea; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Prajiti gogosile si gaurile, in loturi, 1 minut pe fiecare parte sau pana devin aurii.
7
Îndepărtați cu o lingură cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.