Gogoși La Cuptor

Gogoși La Cuptor
Gogoși coapte este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 30 minute. Un amestec de zară, bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Rețete similare sunt Gogoși La Cuptor, Gogoși La Cuptor, și Gogoși De Dovleac Coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt sau o tigaie pentru gogoși.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, cuișoarele, scorțișoara și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă Zara, ouăle, mierea și untul într-un castron mediu separat și se amestecă în ingredientele uscate. Puneți amestecul pe tigaia pregătită în forme de gogoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți 12 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista