Gogoși La Cuptor
Gogoși coapte este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 30 minute. Un amestec de zară, bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Rețete similare sunt Gogoși La Cuptor, Gogoși La Cuptor, și Gogoși De Dovleac Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt sau o tigaie pentru gogoși.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, cuișoarele, scorțișoara și făina.
Se amestecă Zara, ouăle, mierea și untul într-un castron mediu separat și se amestecă în ingredientele uscate. Puneți amestecul pe tigaia pregătită în forme de gogoși.
Coaceți 12 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.