Gogoși Glazurate Cu Înghețată De Dovleac La Cuptor
Gogoși glazurate cu înghețată de dovleac coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 701 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 556 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, praf de copt, înghețată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gogoși De Dovleac Coapte Cu Glazură De Arțar, Gogoși Glazurate La Cuptor, și Gogoși Glazurate Cu Condimente De Dovleac.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "