Gogoși De Arțar Și Scorțișoară La Cuptor
Gogoși de arțar și scorțișoară coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 31 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 182 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 166 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gogoși de dovleac coapte cu glazură de arțar-scorțișoară, Gogoși De Arțar Glazurate Cu Scorțișoară, și Gogoși De Zahăr Cu Scorțișoară De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F
Se amestecă scorțișoara și zahărul împreună într-un castron mic sau farfurie și se fixează aside.In castron mare, amestecati împreună toate ingredientele uscate. Faceți o gaură în centrul ingredientelor uscate și turnați ingredientele umede în gaură. Îndoiți ușor totul împreună până se combină.
Așezați aluatul de gogoși într-o pungă de patiserie (sau o pungă de plastic) tăiați 1/2" din vârf și introduceți-l în godeurile cratiței de gogoși. Aveți grijă să nu umpleți prea mult. Peste umplerea puțurilor va crea gogoși fără găuri.
Coaceți timp de 8-10 minute sau până se rumenesc și scoateți o grătar.În timp ce este încă puțin cald, folosiți o perie de patiserie pentru a vă unge gogoșile și apoi înmuiați fiecare gogoașă în amestecul de zahăr de scorțișoară pentru a acoperi.Bucurați-vă