Gogoși Cu Jeleu Cu Sos De Afine

Gogoși Cu Jeleu Cu Sos De Afine
Gogoși de jeleu cu sos de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Gogoși Cu Jeleu, și Gogoși Cu Jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, drojdia și sarea în vasul unui mixer. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o cratiță medie, încălziți laptele, zahărul și untul până când untul s-a topit sau amestecul ajunge la aproximativ 105 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați amestecul umed la uscat și, folosind accesoriul cu palete, amestecați la viteză mică până când aluatul se reunește. Măriți viteza la mediu-mare și continuați să amestecați până când aluatul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, cinci până la șapte minute. Va fi totuși oarecum lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol cu ulei. Acoperiți cu un prosop și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de aproximativ o oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Aproape de sfârșitul perioadei de creștere, pregătiți-vă zona de lucru. Pudrați o suprafață de lucru cu făină și așezați aluatul deasupra. Folosind un sucitor cu făină, rulați aluatul la aproximativ 1/4 inch grosime. Folosind un tăietor rotund de 2 sau 3 inci (sau chiar o jantă de sticlă de băut cu făină sau partea superioară a unui blat de borcan de zidărie cu gură largă, așa cum am făcut eu), decupați cât mai multe cercuri și așezați-le pe o foaie de copt ușor făinată. Rulați din nou resturile și continuați să tăiați cercuri până când ați folosit tot aluatul. Acoperiți rundele cu folie de plastic și lăsați-le din nou să crească, de data aceasta timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Conserve BorcanConserve Borcan
7
Așezați prosoape de hârtie sub un suport de sârmă. Aveți-l lângă suprafața de prăjire. Aici vei pune gogoșile să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
E timpul să te prăjești.
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă sau într-o tigaie adâncă până când a ajuns la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Transferați rundele câte un cuplu (nu doriți să fie aglomerate) și prăjiți până se rumenesc—aproximativ 1 până la 2 minute. Flip, și amintiți-vă a doua parte durează mai puțin timp pentru a prăji. Folosind o lingură cu fante, transferați pe grătar. Continuați să prăjiți până le-ați terminat pe toate.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Până când ați terminat prăjirea, prima dintre gogoșile prăjite ar trebui să fie suficient de rece pentru a fi manipulată. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați o gaură mică, dar adâncă, într-o parte, suficient de mare pentru a încăpea un vârf de conducte. Încercați să schimbați ușor cuțitul dintr-un punct de" intrare", astfel încât să aveți o mică gaură în exteriorul gogoșii care duce într-un spațiu mai mare din interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Încărcați o pungă de conducte cu sosul de afine și introduceți 1-2 linguri de sos în fiecare gogoașă. Puteți, de asemenea, să-l lingurați dacă preferați. Praf cu zahăr de cofetari pentru un finisaj frumos. Aceste gogoși sunt cele mai bune făcute în aceeași zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista