Gogoși Cu Jeleu Cu Sos De Afine
Gogoși de jeleu cu sos de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Gogoși Cu Jeleu, și Gogoși Cu Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, drojdia și sarea în vasul unui mixer. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, încălziți laptele, zahărul și untul până când untul s-a topit sau amestecul ajunge la aproximativ 105 F.
Se ia de pe foc și se amestecă ouăle.
Adăugați amestecul umed la uscat și, folosind accesoriul cu palete, amestecați la viteză mică până când aluatul se reunește. Măriți viteza la mediu-mare și continuați să amestecați până când aluatul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, cinci până la șapte minute. Va fi totuși oarecum lipicios.
Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol cu ulei. Acoperiți cu un prosop și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de aproximativ o oră sau până la dublarea dimensiunii.
Aproape de sfârșitul perioadei de creștere, pregătiți-vă zona de lucru. Pudrați o suprafață de lucru cu făină și așezați aluatul deasupra. Folosind un sucitor cu făină, rulați aluatul la aproximativ 1/4 inch grosime. Folosind un tăietor rotund de 2 sau 3 inci (sau chiar o jantă de sticlă de băut cu făină sau partea superioară a unui blat de borcan de zidărie cu gură largă, așa cum am făcut eu), decupați cât mai multe cercuri și așezați-le pe o foaie de copt ușor făinată. Rulați din nou resturile și continuați să tăiați cercuri până când ați folosit tot aluatul. Acoperiți rundele cu folie de plastic și lăsați-le din nou să crească, de data aceasta timp de aproximativ 30 de minute.
Așezați prosoape de hârtie sub un suport de sârmă. Aveți-l lângă suprafața de prăjire. Aici vei pune gogoșile să se răcească.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă sau într-o tigaie adâncă până când a ajuns la 350 F.
Transferați rundele câte un cuplu (nu doriți să fie aglomerate) și prăjiți până se rumenesc—aproximativ 1 până la 2 minute. Flip, și amintiți-vă a doua parte durează mai puțin timp pentru a prăji. Folosind o lingură cu fante, transferați pe grătar. Continuați să prăjiți până le-ați terminat pe toate.
Până când ați terminat prăjirea, prima dintre gogoșile prăjite ar trebui să fie suficient de rece pentru a fi manipulată. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați o gaură mică, dar adâncă, într-o parte, suficient de mare pentru a încăpea un vârf de conducte. Încercați să schimbați ușor cuțitul dintr-un punct de" intrare", astfel încât să aveți o mică gaură în exteriorul gogoșii care duce într-un spațiu mai mare din interior.
Încărcați o pungă de conducte cu sosul de afine și introduceți 1-2 linguri de sos în fiecare gogoașă. Puteți, de asemenea, să-l lingurați dacă preferați. Praf cu zahăr de cofetari pentru un finisaj frumos. Aceste gogoși sunt cele mai bune făcute în aceeași zi.