Glisoare pentru tort de Crab cu maioneză picantă

Glisoare pentru tort de Crab cu maioneză picantă
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Glisoarele pentru tort de Crab cu maioneză picantă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 328 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de maioneză, carne de crab, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Glisoare pentru tort de Crab cu maioneză picantă, Glisoare pentru tort de Crab cu sos picant Aioli, și Asiatice condimentat somon Sliders cu soia Mayo & picant Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați prazul, țelina și ceapa și gătiți, amestecând des, până când sunt moi și aurii, aproximativ 10 minute; pus deoparte la cool.In un castron mare, pliați ușor împreună crab, maioneză, pătrunjel, cayenne, sare, piper și amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
CrabiCrabi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați 1 cană de pesmet și amestecați doar până se combină. Formați amestecul de crab în torturi de 12 (3 inci), folosind aproximativ 1/3 cană din amestec pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CrabiCrabi
4
Transferați într-o tavă pentru foi.Puneți făina, ouăle și restul de 1 1/2 căni de pesmet în 3 feluri de mâncare separate, largi și puțin adânci. Lucrând cu 1 patty la un moment dat, dragă în făină, apoi ou, apoi pesmet, scuturând excesul de fiecare dată. Dragă încă o dată în ou, apoi pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, până când este foarte fierbinte, dar nu fumează, aproximativ 2 minute. Aranjați 6 torturi în tigaie și gătiți, răsturnând o dată, până se rumenesc adânc și se fierb pe tot parcursul, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte. Repetați cu restul patties.To faceți maioneză picantă: într-un castron mic, amestecați toate ingredientele până se combină.Între timp, lucrând în 2 loturi, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se taie maro laturile a 6 rulouri până se prăjesc și se rumenesc, 1 până la 2 minute; se transferă pe o farfurie și se repetă cu untul și rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Întindeți un pic de maioneză picantă, după gust, pe fiecare chiflă, apoi acoperiți cu salată și prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CrabiCrabi
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista