Glisoare de porc la grătar cu sos BBQ cu miere
Sliders de porc la grătar cu sos de miere BBQ este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 369 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, chifle de hamburger de grâu, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Glisoare De Porc Cu Miere Balsamică, Carne de porc frigăruită la grătar marinată în sos de lămâie, miere și pește, și Cum se gătește: carne de porc frigăruită la grătar marinată în lemongrass, miere și sos de pește.
Instrucțiuni
Combinați sosul de grătar, romul și mierea într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 1/2 cana. Rezervați 1/4 cană sos pentru servire. Folosiți restul de 1/4 cană de sos pentru ungere.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute. Întoarceți și ungeți carnea de porc cu sos; gatiti 8 minute. Întoarceți și ungeți cu sos. Gatiti 4 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160 (usor roz).
Lăsați să stea 5 minute; tăiat în felii subțiri.
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; toast 1 minut.
Așezați 3 uncii de porc pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Puneți 1 lingură de sos peste fiecare porție; deasupra cu jumătățile rămase de chifle.