Glazură Simplă

Glazură Simplă
Glazura simplă este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu prea multor oameni le-a plăcut glazura asta. Mergeți la magazin și ridicați pastă de colorat alimentar, suc de lămâie, pudră de bezea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcake Italian cu fistic cu glazură de unt și zahăr simplu, Mini Cupcakes Proteice cu glazură Funfetti {GF, ridicat de proteine, 70 de calorii, scăzut de grăsimi, super simplu}, și Glace Glazură.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 3 ingrediente și 6 până la 8 linguri. apă până la neted. Împărțiți amestecul în 5 până la 6 boluri mici; nuanțați glazura în fiecare bol cu pasta sau picăturile de colorant alimentar dorite, amestecând până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Wilton bezea pulbere. Pudra de bezea și pasta de colorat alimentar pot fi găsite la magazinele de artizanat și decorare a prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista