Glazură Ombre Buttercream
Ombre Buttercream glazura este un fără gluten și vegetarian glazură. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 605 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, culoarea alimentelor betty classic gel, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Prajitura Funfetti cu glazura Ombrul, Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Glazură Cu Cremă De Unt-Glazură Portocalie.
Instrucțiuni
Această rețetă presupune că aveți deja un tort de 8 sau 9 inci cu 4 straturi, înghețat între straturi cu glazură albă preferată de unt, apoi înghețat subțire pe exterior și deasupra pentru a sigila firimiturile.
Pentru a face glazura Ombre Buttercream, într-un castron mare, bateți untul și scurtarea cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați zahăr pudră; bate la viteză mică până se sfărâmă. Adăugați treptat lapte, apoi vanilie, bătând până devine ușor și pufos.
Măsurați 1 cană glazură în fiecare dintre cele 3 boluri mici. Măsurați 2 căni de glazură în al patrulea castron; amestecați 1/8 linguriță de culoare albastră a alimentelor în cele 2 căni de glazură cu biciul sau furculița.
Adăugați puțin mai multă culoare alimentară în următorul bol de glazură pentru a obține o nuanță mai închisă; se amestecă bine cu biciul sau furculița. Repetați cu următoarele 2 boluri glazură, făcând fiecare o altă nuanță mai întunecată. Veți ajunge cu 4 boluri de glazură, toate nuanțe diferite de aceeași culoare.
Răspândiți glazura albastră cea mai întunecată în jurul treimii inferioare a tortului.
Răspândiți următoarea nuanță cea mai întunecată glazură albastră deasupra primului în jurul treimii mijlocii a tortului.
Răspândiți următoarea nuanță de glazură albastră în jurul treimii superioare a tortului.
Întindeți cea mai ușoară glazură albastră deasupra tortului.