Ombre Buttercream glazura este un fără gluten și vegetarian glazură. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 605 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, culoarea alimentelor betty classic gel, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Prajitura Funfetti cu glazura Ombrul, Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Glazură Cu Cremă De Unt-Glazură Portocalie.
Instrucțiuni
1
Această rețetă presupune că aveți deja un tort de 8 sau 9 inci cu 4 straturi, înghețat între straturi cu glazură albă preferată de unt, apoi înghețat subțire pe exterior și deasupra pentru a sigila firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2
Pentru a face glazura Ombre Buttercream, într-un castron mare, bateți untul și scurtarea cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați zahăr pudră; bate la viteză mică până se sfărâmă. Adăugați treptat lapte, apoi vanilie, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Lapte Rece, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Măsurați 1 cană glazură în fiecare dintre cele 3 boluri mici. Măsurați 2 căni de glazură în al patrulea castron; amestecați 1/8 linguriță de culoare albastră a alimentelor în cele 2 căni de glazură cu biciul sau furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați puțin mai multă culoare alimentară în următorul bol de glazură pentru a obține o nuanță mai închisă; se amestecă bine cu biciul sau furculița. Repetați cu următoarele 2 boluri glazură, făcând fiecare o altă nuanță mai întunecată. Veți ajunge cu 4 boluri de glazură, toate nuanțe diferite de aceeași culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Răspândiți glazura albastră cea mai întunecată în jurul treimii inferioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Răspândiți următoarea nuanță cea mai întunecată glazură albastră deasupra primului în jurul treimii mijlocii a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Răspândiți următoarea nuanță de glazură albastră în jurul treimii superioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți cea mai ușoară glazură albastră deasupra tortului.