Glazură De Unt De Mentă Cu Glazură De Ciocolată Neagră

Glazura cu cremă de unt de mentă cu glazură de ciocolată neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 800 de calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ciocolată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cupcakes cu ciocolată neagră cu glazură de unt de zmeură, Cupcakes cu ciocolată neagră cu glazură de unt de zmeură, și Cupcakes Umede De Ciocolată Neagră Cu Glazură De Unt De Zmeură.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână 1 1/3 căni de zahăr cu 1/2 cană de unt sau margarină și sare. Se amestecă extractul, 2 linguri de lapte și zahărul rămas în amestec. Amestecați treptat laptele rămas în glazură până când se atinge consistența dorită de răspândire.
Topiți și amestecați ciocolata neîndulcită și 2 linguri de unt sau margarină împreună într-un cuptor cu microunde sau într-un cazan dublu. Dublați această glazură, dacă doriți.
Tort de îngheț. Puneți o scoică de glazură la marginea superioară a tortului pentru a împiedica glazura să picure pe părțile laterale ale tortului.
Se toarnă glazura peste vârful tortului. Se răcește până când glazura s-a întărit.