Glazură De Praline

Glazură De Praline
Glazura de Praline ar putea fi doar glazura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun ferm, unt, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Negrese Praline cu glazură de Praline, Tort De Ciocolată Bourbon Cu Glazură De Pralină, și Tort de nuc-Praline cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți pecanele pe o foaie de copt la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Aduceți untul, zahărul brun și smântâna la fiert într-un 2-qt. cratiță la foc mediu, amestecând des; se fierbe, amestecând des, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul pudră și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați nuci pecan prăjite; se amestecă ușor 3 minute sau până când glazura începe să se răcească și se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista