Glazură de piersici și smântână
Glazura de piersici și smântână este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 663 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca glazură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frișcă, extract de vanillan limpede, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piersici la grătar + piersici și înghețată, Batoane de prăjituri cu fulgi de ovăz cu piersici și glazură Crincormme, și Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră, frișcă și sare, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Adăugați extract de vanilie și, dacă doriți, lichior; bateți la viteză medie până se omogenizează. (Pregătiți glazură de piersici și smântână 1 rețetă la un moment dat.)
* 2 lingurite extract de migdale poate fi înlocuit cu lichior.