Glazură De Ciocolată Semi-Dulce

Glazura de ciocolată Semi-dulce necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 213 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr pudră, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Trufe de mentă de ciocolată Semi-dulci, BAKER ' s one BOWL semi-dulce ciocolată Fudge, și Biscuiți cu ciocolată cu lapte și chipsuri Semi-dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ciocolată cu microunde, apă și unt în castron mare cu microunde la înălțime 1 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 30 de secunde.
Se amestecă până se topește complet ciocolata.
Adăugați zahăr și vanilie; se amestecă până se amestecă bine.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștiguri câștigătoare Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.