Glazură De Brânză Cremă
Glazura de brânză cremă este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian glazură. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1029 calorii, 7g de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr pudră, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni, Cupcakes cu smântână de migdale albe cu glazură de brânză cremă, și Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale.
Instrucțiuni
Așezați untul și crema de brânză în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie-mare până când este ușor, pufos și complet încorporat, aproximativ 3 minute.Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați zahărul pudră și vanilia. Întoarceți mixerul la scăzut și amestecați până când zahărul este încorporat, aproximativ 30 de secunde.Opriți mixerul și răzuiți din nou părțile laterale ale bolului și ale paletei. Rotiți mixerul la viteză medie-mare și amestecați până când glazura este cremoasă și pufoasă, aproximativ 3 minute.