Glazură De Bază Cu Cremă De Unt De Ciocolată
Glazura de bază cu unt de ciocolată ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 929 calorii, 3G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Mergeți la magazin și ridicați cacao hershey, zahăr pudră, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glazură Cu Cremă De Unt De Ciocolată, Glazură Cu Cremă De Unt De Ciocolată, și Glazură Cu Cremă De Unt De Ciocolată pentru rețete similare.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joyce Vineyards Albarino. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Livadia Albarino]()
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.