Glazură cu șuncă de zmeură

Glazură cu șuncă de zmeură
Glazura cu șuncă de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 41 de calorii . Această rețetă fără gluten și lacto ovo-vegetariană servește 12 și costă 21 de cenți per porție . Dacă aveți la îndemână suc de mere, dulceață de zmeură, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Glazură cu zmeură Chipotle pentru șuncă , șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun și șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați sucul de mere, sucul de lămâie și amidonul de porumb; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă jumătate din dulceață. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocotesc. Se amestecă untul și dulceața rămasă. Gatiti si amestecati pana se topeste untul. În ultimele 10 minute ale timpului de coacere a șuncii, puneți glazură peste toată șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista