Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie

Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie
Glazura cu cremă de unt de vanilie ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 318 calorii, 0g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni, Tort de vanilie cu un bol cu glazură rapidă de unt de vanilie, și Mini Cupcakes cu fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie-mare până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 4 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
2
Adăugați zahărul pudră și vanilia, readuceți mixerul la viteză mică și amestecați până se încorporează, aproximativ 1 minut. Măriți viteza la mediu mare și amestecați până când glazura este aerisită și amestecată bine, încă aproximativ 1 minut. Se dă la frigider într-un recipient etanș până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista