Gingersnap Scones cu glazură Espresso
Scones Gingersnap cu glazura Espresso ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. Un amestec de zahăr, sare, granule de cafea instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 27%. Încercați Negrese espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso, Espresso Gingersnap Cookie-Uri, și Gingersnap Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 6 ingrediente într-un bol; tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați zară și ou, amestecând doar până când este umed (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; cu mâinile făinoase, frământați ușor de 4 ori. Puneți aluatul într-un cerc de 10 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 10 pene, tăiați în aluat, dar nu prin aluat.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până la aur.
Combinați apa fierbinte și granulele de cafea într-un bol mediu; amestecați bine.
Adăugați zahăr pudră; se amestecă bine.
Tăiați în 10 pene; top fiecare cu 1 jumătate de nuc.