Gingered Pear-Apple Betty
Nevoie de o garnitură fără lactate? Gingered Pear-Apple Betty ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 211 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mere jonathan, suc de lămâie, pâine cu scorțișoară și stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Apple, pere și Quince Brown Betty, Pere și migdale maro Betty, și Pere, migdale și uscate-Cherry Brown Betty.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați cuburi de pâine într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Combinați 1 cană de pesmet, pere, măr, zahăr și ghimbir într-un castron; se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Adăugați apă și suc de lămâie.
Combinați pesmetul rămas și margarina și presărați peste amestecul de pere.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până la bule.