Ginger-Lime Torte
O porție conține 560 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,07 USD pe porție. Un amestec de coajă de lime, topping răcoros whip lite whipped, philadelphia cu 1/3 mai puțină grăsime decât crema de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheie Var Torte, Frozen Cheie Var Torte, și Crema De Var Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mic; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece. Se răcește complet. Între timp, amestecați firimiturile de prăjituri, untul și zahărul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Bateți brânza cremă cu conținut redus de grăsimi într-un castron mare cu mixer până la crem. Bateți treptat în gelatină până se amestecă. La frigider 15 până la 20 min. sau până se îngroașă ușor.
Bateti in 2 cani bici rece și coaja.
La frigider 4 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu biciul rece rămas chiar înainte de servire.