Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gina ' s Oxtail Stew. Această rețetă servește 6. O porție conține 1465 calorii, 131g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 7.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați țelină, pastă de roșii, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Coadă de bou înăbușită și tocană cu coaste scurte.
Instrucțiuni
1
Spălați și uscați cozile de boi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
2
Adăugați carnea într-un castron mare și condimentați cu sare și piper, după gust. Aruncați carnea în făină până când este ușor acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Se rumenesc cozile de boi pe toate părțile, în loturi, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Transferați carnea pe o farfurie și turnați câteva picături, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, cimbrul și usturoiul în oală și sotati până când ceapa este fragedă și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă pasta de roșii și pâinea prăjită. Degajează oala cu sticla de vin roșu și amestecă toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă bulionul de vită, roșiile cu sucurile lor și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Semințe De Leuștean Pudră
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați carnea de vită rumenită înapoi în oală împreună cu orice sucuri acumulate care s-ar fi putut colecta pe farfurie. Aduceți tocanul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Acoperiți și gătiți până când carnea de vită este fragedă și cade de pe os, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Amestecați ciupercile și gătiți neacoperite, încă 30 de minute. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
8
Adăugați sare și piper, dacă este necesar, și amestecați oțetul de vin roșu pentru a lumina aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
9
Scoateți carnea din oală și trageți carnea de pe oase, apoi adăugați-o înapoi în oală. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Transferați tocană într-un vas de servire și serviți fierbinte peste tăiței cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Tocană
11
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita la foc mediu, conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Se scurge într-un colizor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Se adaugă șalotul și usturoiul și se sotează până se înmoaie. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
şalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
15
Adăugați restul de 2 linguri de unt și topiți. Se amestecă arpagicul, parmezanul și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
1-1/2 Cani De Biscuiti
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Coji De La Lamaie
16
Adăugați tăiței în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Transferați într-un castron de servire și serviți.