Gigantes
Gigantes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 239 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de conserve de roșii, ceapă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Gigantes plaki, Fasole Gigantes La Cuptor, și Gigantes coapte în sos de roșii.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați fasolea într-o oală cu suficientă apă rece pentru a acoperi bine. Aduceți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, dar nu destul de gătit, aproximativ 50 până la 80 de minute, în funcție de fasole.
Se scurge și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-un cuptor olandez.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați roșiile și lichidul lor, 2 căni de apă, miere, cuișoare, sare și piper și fierbeți ușor timp de 20 până la 30 de minute sau până când începe să se îngroașe. Se amestecă pătrunjelul și se ia de pe foc.
Așezați fasolea într-un vas rezistent la cuptor, turnați amestecul de roșii deasupra, amestecați și întindeți amestecul uniform.
Coaceți 1 1/2 până la 2 ore sau până când fasolea este moale. (Verificați vasul în timpul gătitului și, dacă este necesar, adăugați o cantitate mică de apă clocotită.) Vasul va arăta crocant deasupra.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.