Ghirardelli Turta Tripla Cu Trufe De Ciocolata

Ghirardelli Turta Tripla Cu Trufe De Ciocolata
Ghirardelli tort de trufe de ciocolată triplă de la unu la unu necesită aproximativ 9 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 857 calorii. 175 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, chipsuri de ciocolată semi-dulci ghirardelli, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fursecuri Triple Cu Trufe De Ciocolată, Triple Ciocolată Trufe Cheesecake Cookie-Uri, și Ghirardelli Tort De Ciocolată Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Aranjați un suport în centrul cuptorului. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 9 x 2 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
În partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă abia fierbinte, topiți chipsurile de ciocolată semi-dulci și untul, amestecând ocazional până se omogenizează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Între timp, într-un castron mare cu un mixer electric echipat cu atașamentul de bici, bateți ouăle și sarea la viteză medie până când se dublează în volum, aproximativ 5 minute. Îndoiți ușor ouăle bătute, o treime la un moment dat, în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Pregătiți o baie de apă pentru tort așezând tigaia pentru tort într-o tigaie mai mare și umplând tigaia mare la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu apă fierbinte, dar nu clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și este așezat în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți tigaia din Baia de apă într-un suport de răcire și răciți tortul complet în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte. Pentru a scoate tortul din tigaie, înmuiați tigaia în apă caldă la jumătatea părților laterale și rulați o spatulă metalică subțire în jurul interiorului tigaiei. Inversați pe o farfurie pentru a desface și a îndepărta hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru a pregăti ganache, aduceți smântâna grea la foc mic într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se toarnă crema încălzită peste chipsurile de ciocolată cu lapte. Se amestecă ușor până se omogenizează și se lasă să se răcească ușor. Când ganache-ul este încă cald la atingere, se toarnă deasupra tortului și se întinde cu o spatulă offset pentru a acoperi uniform (vor mai rămâne niște ganache.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu LapteChipsuri De Ciocolată Cu Lapte
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
10
Se răcește tortul până se fixează ganache, aproximativ 30 de minute. Pentru a garnisi, radeți bara de ciocolată albă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista