Ghirardelli Torturi Individuale De Lavă Cu Ciocolată De La Ghirardelli

Ghirardelli torturi individuale de lavă de ciocolată de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 450 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1611 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bucăți de 1 inch, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri individuale de lavă de ciocolată cu sos de Caramel, Prăjituri Cu Ciocolată De Lavă, și Prăjituri De Lavă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face centrele, în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă care abia fierbe, topiți cele 2 uncii de ciocolată cu crema.
Bateți ușor pentru a amesteca.
Dați-l la frigider timp de aproximativ 2 ore sau până când este ferm. Cu mâinile, formați-vă în șase bile; refrigerați până când este nevoie.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați șase ramekine de 4 uncii sau cupe cu cremă cu spray de gătit.
Pentru a face prăjiturile, în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă care abia fierbe, topiți cele 4 uncii de ciocolată și untul, amestecând ocazional până se omogenizează.
Într-un castron mare, cu un mixer electric, bateți ouăle întregi, gălbenușurile de ou, zahărul și vanilia la viteză mare timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt groase și ușoare. Îndoiți amestecul de ciocolată topită și făina în amestecul de ouă doar până se combină. Puneți aluatul de tort în ramekins.
Așezați o bilă de ciocolată în mijlocul fiecărui ramekin.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când tortul este ferm la atingere.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea aproximativ 5 minute. Rulați un cuțit mic și ascuțit în jurul interiorului fiecărui ramekin, așezați o placă cu capul în jos deasupra, inversați și îndepărtați ramekinul.
Se ornează cu zmeură și o păpușă de frișcă.