Ghimbir-Schi Bărbați

Ghimbir-Schi Bărbați
Ginger-Ski bărbați ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 979 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $12.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de bastoane de bomboane, chipsuri de copt cu vanilie, fursecuri gingersnap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir, Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă, și ceai de ghimbir, ceai de ghimbir cu lapte, cum se face adrak wali chai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți spațiul de lucru cu o foaie mare de hârtie cerată. Întindeți ușor 1 inel de bomboane și trageți deasupra capului de 1 turtă dulce pentru a face pălărie; repetați de 9 ori. Desfaceți gustare de fructe; tăiat în bucăți de 5 inci, separându-se de-a lungul perforațiilor. Wrap 1 (5-inch) bucată în jurul gâtului, răsucire în centrul de fiecare, pentru a face eșarfă. Apăsați ușor pentru a lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Așezați 1 inel de bomboane lângă 1 capăt al fiecărui băț de covrig pentru a face bețe de schi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
3
Așezați așchii de copt cu vanilie albă într-o pungă mică de plastic pentru congelator resigilabilă. Cuptorul cu microunde la maxim 45 de secunde, întorcând punga după 30 de secunde. Strângeți punga până când chipsurile sunt topite și netede (dacă este necesar, continuați cuptorul cu microunde, 15 secunde la un moment dat, până se omogenizează).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Tăiați vârful mic de pe un colț al sacului.
5
Folosind chips-uri topit ca adeziv, stoarce punct mic în mijlocul feței; atașați 1 scorțișoară bomboane pentru a face Nas. Strângeți 2 puncte mici deasupra nasului; atașați 2 chipsuri de ciocolată în miniatură pentru a face ochi. Strângeți o cantitate mică pentru a ține inelele de bomboane pe covrigi în partea de jos. Strângeți o cantitate mică deasupra capului pentru a ține inelul de bomboane; așezați bomboane de scorțișoară deasupra. Strângeți o cantitate mică pentru a face fiecare mână și atașați stâlpi de schi covrig, așezând spre exterior pentru a se potrivi schiurilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
6
Stropiți deasupra cookie-ului rotund gingersnap și setați 2 bastoane de bomboane miniaturale la o distanță de 1/2 inch, cu capetele cârligului în picioare. Repetați pentru bărbații de schi rămași. Se lasă să se stabilească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
7
Când este setat, chipsurile cu microunde în pungă se topesc din nou, aproximativ 30 de secunde sau până se omogenizează. Pentru fiecare om de schi, strângeți o cantitate mică deasupra schiurilor de trestie de bomboane; stand gingerbread man pe fiecare; se lasă să se stabilească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista