Gheață rasă de ghimbir cu caise și lapte condensat îndulcit

Gheață rasă de ghimbir cu caise și lapte condensat îndulcit
Gheața rasă de ghimbir cu caise și lapte condensat îndulcit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 250 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, ghimbir, crenguțe de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lapte Condensat Îndulcit De Casă, Lapte Condensat Îndulcit Fără Zahăr, și Lapte Condensat Îndulcit Sănătos De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 1/2 căni de apă și zahărul la fiert într-o cratiță medie, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți siropul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
3
Între timp, rotiți ghimbirul într-un robot de bucătărie pentru a toca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați 3/4 cană de apă și rotiți aproximativ 1 minut pentru a extrage sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
SucSuc
ApăApă
5
Se toarnă amestecul într-o strecurătoare fină așezată peste un castron și se presează pentru a extrage lichid; aruncați ghimbirul. Se amestecă lichidul în sirop, se toarnă 1/2 cană de amestec într - un castron mic și se toarnă restul într-un 9-cu 13-in. pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
6
Lăsați lichidele să se răcească. Se răcește 1/2 cană de lichid de ghimbir, acoperit, până se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
7
Acoperiți tigaia cu folie și congelați până când se înmoaie la margini, aproximativ 2 ore. Se amestecă bine cu o furculiță, rupând orice bulgări, apoi se îngheață până se solidifică, cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Între timp, amestecați caisele în lichid în castron, apoi răciți cel puțin 30 de minute și până la 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Răzuiți amestecul înghețat cu o furculiță pentru a face fulgi mari. Puneți gheața de ghimbir în boluri și stropiți fiecare cu niște lapte condensat îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
GhimbirGhimbir
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Scurgeți caisele, apoi lingurați peste deserturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
11
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista