Gheață rasă de ghimbir cu caise și lapte condensat îndulcit
Gheața rasă de ghimbir cu caise și lapte condensat îndulcit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 250 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, ghimbir, crenguțe de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lapte Condensat Îndulcit De Casă, Lapte Condensat Îndulcit Fără Zahăr, și Lapte Condensat Îndulcit Sănătos De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 căni de apă și zahărul la fiert într-o cratiță medie, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Scoateți siropul de pe foc.
Între timp, rotiți ghimbirul într-un robot de bucătărie pentru a toca.
Adăugați 3/4 cană de apă și rotiți aproximativ 1 minut pentru a extrage sucul.
Se toarnă amestecul într-o strecurătoare fină așezată peste un castron și se presează pentru a extrage lichid; aruncați ghimbirul. Se amestecă lichidul în sirop, se toarnă 1/2 cană de amestec într - un castron mic și se toarnă restul într-un 9-cu 13-in. pan.
Lăsați lichidele să se răcească. Se răcește 1/2 cană de lichid de ghimbir, acoperit, până se folosește.
Acoperiți tigaia cu folie și congelați până când se înmoaie la margini, aproximativ 2 ore. Se amestecă bine cu o furculiță, rupând orice bulgări, apoi se îngheață până se solidifică, cel puțin 3 ore.
Între timp, amestecați caisele în lichid în castron, apoi răciți cel puțin 30 de minute și până la 2 ore, amestecând ocazional.
Răzuiți amestecul înghețat cu o furculiță pentru a face fulgi mari. Puneți gheața de ghimbir în boluri și stropiți fiecare cu niște lapte condensat îndulcit.
Scurgeți caisele, apoi lingurați peste deserturi.
Se ornează cu crenguțe de mentă.