Gemelli de scoici cu sparanghel, mazăre și Pecorino
Gemelli de scoici cu sparanghel, mazăre și Pecorino necesită aproximativ 36 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, tarhon, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Gemelli de scoici cu sparanghel, mazăre și Pecorino, Migdale prăjite și mazăre Pecorino, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou fiert și vinetă cu coajă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pastele în apă sărată clocotită conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Între timp, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți 3 minute sau până când sunt crocante, amestecând ocazional.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Întoarceți tigaia pe blatul de gătit și adăugați 2 linguri ulei, ceapă și usturoi; gătiți, la foc mediu-mare, 5 minute sau până când ceapa începe să se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați sparanghel; gatiti 2 minute sau pana la verde stralucitor. Se amestecă mazărea și se fierbe 2 minute.
Adăugați vermut; gatiti 1 minut sau pana cand se reduce la o glazura. Se amestecă tarhonul și se gătește 1 minut.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie separată la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați în tigaie și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Întoarceți tigaia mare pe blatul de gătit.
Adăugați pastele fierte și 2 linguri de unt și gătiți 1 minut sau până se topește untul.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza, jumătate din pancetta rezervată și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Împărțiți pastele între 4 boluri, acoperiți fiecare uniform cu scoici și presărați cu pancetta rămasă.