Gazpacho-ul mamei este un fără lactate supă. Această rețetă face 8 porții cu 241 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, tabasco, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
1
Așezați oul într-o oală mică cu apă rece, aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o oală sau castron mare, combinați roșii, piper, castraveți, ceapă roșie, ulei de măsline, suc de lămâie, bulion rece de vită (opțional), oțet de vin roșu, pătrunjel, oregano, Worcestershire și piper negru măcinat grosier după gust. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Fripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Presărați usturoiul cu un vârf de sare și puneți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Când oul este terminat de gătit, rulați sub apă rece, scoateți coaja, adăugați la amestecul de usturoi și sare și amestecați împreună cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Se toarnă sucul de roșii într-o oală mare sau castron cu legume și se adaugă amestecul de usturoi, ou și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați pesmet și amestecați astfel încât să se dizolve în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
7
Gustați pentru condimente și adăugați sare, piper și Tabasco după gust. Se răcește cel puțin 4 ore și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Garnisiți cu pătrunjel tocat, ceapă roșie tocată și măsline tocate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
1
* Rețeta mea servește opt și nu merită efortul de a pregăti această supă pentru una. Dar, la fel ca sosul de roșii de casă, aroma sa se îmbunătățește odată cu înaintarea în vârstă—îl puteți păstra la frigider și îl puteți mânca aproximativ o săptămână.· De ce să zdrobiți usturoiul cu ou și sare? Pentru a face o pastă infuzată cu usturoi care adaugă corp și substanță bulionului de roșii.* Folosiți sare kosher pentru a scoate în evidență aromele legumelor.* Încercați să tocați legumele astfel încât să fie mici, dar să nu fie tocate sau pulverizate și nu vă faceți griji dacă dimensiunile nu sunt uniforme. Bucățile ar trebui să fie suficient de mici pentru a mesteca, dar suficient de mari pentru a le recunoaște.· Dacă preferați o prezentare mai elegantă, emulsionați amestecul răcit înainte de servire. Condimentarea este o chestiune foarte personală. Tind să-mi placă gazpacho-ul înțepător și ascuțit, cu arome de sare, lămâie și ceapă care persistă pe gust. Dacă preferați supa mai blândă, reduceți la jumătate cantitățile de ceapă, usturoi și oțet. Dacă doriți o supă mai picantă, adăugați 2 lingurițe de ardei jalepe tocate. Pentru a face gazpacho vegetarian, înlocuiți bulionul de legume cu bulionul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt