Gazpacho Monterey

Gazpacho Monterey
Gazpacho Monterey este un lactate gratuite și vegetariene supă. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 279 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, piper, ardei jalapeno chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Cod Monterey pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele, cu excepția penelor de var în blender și piure până la neted. Lucrați în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se servește răcit în boluri garnisite cu cilantro tocat și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista