Gatiti cartea: salata Neo-pui
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Gatiti cartea: salata Neo-pui ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 229 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de hamsii boquerones, capere nonpareil, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de pui chinezesc, Gatiti cartea: salata de pui si orez cu Pesto de menta si mazare, și Gatiti cartea: salata All-White.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și fixați un termometru pe partea laterală a oalei. Folosirea unui vas mare cu apă facilitează menținerea temperaturii odată ce puiul este adăugat.
Se încălzește apa la 160 F.
Rulați pieptul de pui în plastic: folosiți o mână umedă pentru a umezi suprafața de lucru pentru a ancora plasticul; întindeți o bucată de folie de plastic lungă de 2 picioare, cu o latură scurtă spre dvs. Condimentează puiul cu sare și piper.
Așezați capătul sânilor pentru a se termina în centrul foliei de plastic, pornind de la marginea inferioară a plasticului. Trageți folia de plastic de jos în sus peste rolă, apăsând folia de plastic pe suprafață, dar asigurându-vă că nu o prindeți în carne. Rotiți încet cilindrul în folia de plastic, ciupind din când în când în lateral pentru a compacta rola. Răsuciți ambele capete și legați-le cu sfoară de bucătărie, formând un buștean compact. Tăiați capetele plasticului.
Este important ca temperatura apei să rămână între 155 și 160 de grade F în timp ce puiul gătește. Păstrați un castron cu cuburi de gheață lângă aragaz și verificați des temperatura; dacă urcă, adăugați câteva cuburi de gheață pentru a scădea rapid temperatura.
Adăugați pieptul de pui și braconați timp de 30 de minute.
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Scoateți sânii din apă și puneți-i într-o apă cu gheață pentru a se răci.
Când puiul este rece, scoateți din apă, ștergeți-l și îndepărtați plasticul.
Tăiați puiul în zaruri de 1/4 inch și puneți-l într-un castron. Dacă puiul nu este complet rece, puneți-l la frigider să se răcească nu mai mult de 30 de minute.
Adăugați ingredientele rămase; amestecați ușor pentru a combina uniform. Condimentează după gust.
Așezați 3 matrițe inelare de 1/2 inch sau tăietor rotund pentru prăjituri în centrul unei farfurii de servire. Umpleți matrița cu un sfert din salată și neteziți blatul.
Scoateți inelul și repetați pe 3 plăci suplimentare.