Gatiti cartea: salata de vita thailandeza

Gatiti cartea: salata de vita thailandeza
Reteta gatiti cartea: salata de carne de vită Thailandeză ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 20 minute. Acest fel principal are 284 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,47 USD pe porție. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, roșii cherry, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Gatiti cartea: salata de vita thailandeza, Gatiti cartea: Thai Chicken Karaage, și Gatiti cartea: carne de vită Empanadas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În borcanul mic, amestecați sucul de citrice, sosul de pește, uleiul de susan, tamari, ghimbirul și usturoiul. Acoperiți și agitați pentru a se amesteca. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
TamariTamari
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Puneți carnea de vită într-un vas de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Se toarnă jumătate din pansament peste carnea de vită. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore, întorcând carnea din când în când, pentru a infuza carnea cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
La timpul de servire, combinați roșiile, castraveții, ceapa și ardeii iute într-un castron mare, puțin adânc. Aruncați cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați carnea de vită și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se servește, garnisit cu ierburi, alune și frunze de tei kaffir. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista