Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi
Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de inimi de 2 salate boston, linguri de unt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de sparanghel alb, Gatiti cartea: sparanghel cu unt si soia, și Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă ușor sărată doar pentru a acoperi, cu menta, până se înmoaie.
Scurgeți peste o altă tigaie sau castron, păstrați apa deocamdată și întoarceți cartofii în tigaie cu untul. Se amestecă împreună, se acoperă și se menține cald.
Pentru sos, luați o cratiță spațioasă și superficială, din oțel inoxidabil sau emailată și stoarceți sucul de lămâie.
Adăugați 6 linguri de apă de gătit a cartofului și zahărul, apoi fierbeți acest amestec până se reduce la jumătate. Acum încorporați încet untul, câte o bucată, amestecând peste un fir de căldură până când este limpede și omogen (acesta este în esență un sos ușor de unt). Se condimentează cu piper. Din nou, păstrați cald.
Curățați vârfurile de sparanghel chiar sub mugur și feliați-le pe jumătate pe lungime.
Adăugați într-o tigaie cu apă clocotită bine sărată și fierbeți rapid timp de aproximativ 1 până la 2 minute (mâncați una pentru a vedea dacă sunt gătite; ar trebui să fie doar fragede, nu aproape crude), apoi scurgeți.
Feliați cartofii calzi și adăugați-i, împreună cu sparanghelul, în sosul de unt. Întoarceți-le ușor prin sos cu arpagic, până când toate sunt acoperite uniform.
Aranjați frunzele de salată pe patru farfurii și împărțiți sparanghelul și cartofii între ele.
Presărați-le cu sare de mare Maldon și radeți judicios oul. Împrăștiați generos peste crenguțe de chervil, care nu sunt acolo doar pentru a arăta frumos; aroma lor slabă de anason este foarte plăcută.