Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi
Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de inimi de 2 salate boston, linguri de unt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de sparanghel alb, Gatiti cartea: sparanghel cu unt si soia, și Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon.
Instrucțiuni
1
Fierbeți cartofii în apă ușor sărată doar pentru a acoperi, cu menta, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Scurgeți peste o altă tigaie sau castron, păstrați apa deocamdată și întoarceți cartofii în tigaie cu untul. Se amestecă împreună, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pentru sos, luați o cratiță spațioasă și superficială, din oțel inoxidabil sau emailată și stoarceți sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați 6 linguri de apă de gătit a cartofului și zahărul, apoi fierbeți acest amestec până se reduce la jumătate. Acum încorporați încet untul, câte o bucată, amestecând peste un fir de căldură până când este limpede și omogen (acesta este în esență un sos ușor de unt). Se condimentează cu piper. Din nou, păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Bătut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Curățați vârfurile de sparanghel chiar sub mugur și feliați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați într-o tigaie cu apă clocotită bine sărată și fierbeți rapid timp de aproximativ 1 până la 2 minute (mâncați una pentru a vedea dacă sunt gătite; ar trebui să fie doar fragede, nu aproape crude), apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Feliați cartofii calzi și adăugați-i, împreună cu sparanghelul, în sosul de unt. Întoarceți-le ușor prin sos cu arpagic, până când toate sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Aranjați frunzele de salată pe patru farfurii și împărțiți sparanghelul și cartofii între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
9
Presărați-le cu sare de mare Maldon și radeți judicios oul. Împrăștiați generos peste crenguțe de chervil, care nu sunt acolo doar pentru a arăta frumos; aroma lor slabă de anason este foarte plăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust