Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci

Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci
Gatiti cartea: Risotto șofran cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 667 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Serious Eats are 43 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz, Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom, și Gatiti cartea: miel Korman intr-un sos de migdale-sofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă stocul într-o cratiță. Acoperiți cu un capac și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Înfășurați firele de șofran în folie de aluminiu. Prăjiți într-o tigaie timp de 1 minut la foc mediu, având grijă să nu o lăsați să ardă. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și prăjiți aproximativ 5 minute, până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se toarnă vinul alb și se răzuie orice sediment din fundul tigaiei. Când cea mai mare parte a vinului alb a fiert, adăugați orezul și amestecați timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați o oală de stoc fierbinte. Amestecați frecvent orezul timp de 2-3 minute pentru a preveni lipirea acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Se toarnă stocul rămas. Se toacă șofranul prăjit și se presară în tigaie. Gatiti orezul inca 16 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, ștergeți rapid ciupercile cu un prosop de hârtie, apoi tăiați fin folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Când orezul a absorbit cea mai mare parte a lichidului și este doar ferm la mușcătură, adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați parmezanul. Se amestecă bine până când orezul devine cremos. Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
11
Puneți risotto pe farfurii de servire. Împrăștiați feliile de ciuperci peste risotto. Căldura din orez va "găti" ușor ciupercile. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista