Gatiti cartea: Risotto de capsuni

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Gatiti cartea: Risotto de capsuni ar putea fi o reteta minunata de incercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de unt, căpșuni, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci, Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz, și Gatiti cartea: Risotto Gazpacho cu creveti de usturoi.
Instrucțiuni
Se toarnă bulionul într-o tigaie și se fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe la foc mic.
Între timp, topiți jumătate din unt într-o altă tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, timp de 5 minute, sau până se înmoaie.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când toate boabele sunt acoperite cu unt topit.
Adăugați vinul și gătiți timp de 5 minute sau până când alcoolul s-a evaporat.
Adăugați o lingură de bulion fierbinte la orez și gătiți, amestecând, până când a fost absorbit. Continuați să adăugați stocul, câte o lingură la un moment dat și amestecați până când fiecare adăugare a fost absorbită. Acest lucru va dura 18-20 de minute.
Între timp, puneți câteva căpșuni întregi deoparte pentru garnitură și zdrobiți restul într-un castron. Cu zece minute înainte de sfârșitul timpului de gătit, adăugați căpșunile piure la risotto. Când este aproape gata, amestecați ușor smântâna și condimentați cu sare și piper.
Se servește garnisit cu căpșunile întregi rezervate.