Gatiti cartea: mahmureala vindeca burta de porc
Gatiti cartea: mahmureala vindecarea burta de porc este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 501 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cel puțin frunze de dafin, smântână, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Gatiti cartea: salata de mahmureala de portocale si Bacon, Macaroane cu burtă de porc și brânză pentru cartea electronică FBLAn, și Gatiti cartea: porc smucit.
Instrucțiuni
Scorați grăsimea de pe burta de porc cu un cuțit ascuțit pentru a face un model atractiv în carouri. Frecați întreaga bucată cu sare și fenicul. Aceasta este o treabă dură; nu vă zgâriți la ingrediente. Apăsați frunzele de dafin în caneluri și în interiorul cărnii. Înfășurați într-un prosop curat, puneți-l într-un vas adecvat în frigider și acoperiți cu un obiect greu. Se lasă să stea 24 de ore, dar 2 zile este și mai bine. Procesând-o în acest fel, carnea capătă aromă, dar sarea extrage și umezeala din carne, ceea ce va face carnea de porc mai crocantă mai târziu.
Încălziți cuptorul la 340 f, puneți burta de porc într-o tigaie și coaceți cel puțin 1 oră în cuptor sau până când blatul este crocant și maro auriu și carnea este complet gătită.
Între timp, faceți sosul de hrean: curățați hreanul cu un cojitor de legume și radeți-l pe o răzătoare fină. Sau mai bine, folosiți un robot de bucătărie, deoarece hreanul proaspăt este foarte ascuțit și vă va face ochii să se rupă! Se amestecă smântâna și sucul de lămâie. (Odată amestecat cu celelalte ingrediente, vaporii vor dispărea.) Condimentați sosul cu sare și piper proaspăt măcinat.