Gatiti cartea: mahmureala vindeca burta de porc

Gatiti cartea: mahmureala vindeca burta de porc
Gatiti cartea: mahmureala vindecarea burta de porc este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 501 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cel puțin frunze de dafin, smântână, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Gatiti cartea: salata de mahmureala de portocale si Bacon, Macaroane cu burtă de porc și brânză pentru cartea electronică FBLAn, și Gatiti cartea: porc smucit.

Instrucțiuni

1
Scorați grăsimea de pe burta de porc cu un cuțit ascuțit pentru a face un model atractiv în carouri. Frecați întreaga bucată cu sare și fenicul. Aceasta este o treabă dură; nu vă zgâriți la ingrediente. Apăsați frunzele de dafin în caneluri și în interiorul cărnii. Înfășurați într-un prosop curat, puneți-l într-un vas adecvat în frigider și acoperiți cu un obiect greu. Se lasă să stea 24 de ore, dar 2 zile este și mai bine. Procesând-o în acest fel, carnea capătă aromă, dar sarea extrage și umezeala din carne, ceea ce va face carnea de porc mai crocantă mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Încălziți cuptorul la 340 f, puneți burta de porc într-o tigaie și coaceți cel puțin 1 oră în cuptor sau până când blatul este crocant și maro auriu și carnea este complet gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Între timp, faceți sosul de hrean: curățați hreanul cu un cojitor de legume și radeți-l pe o răzătoare fină. Sau mai bine, folosiți un robot de bucătărie, deoarece hreanul proaspăt este foarte ascuțit și vă va face ochii să se rupă! Se amestecă smântâna și sucul de lămâie. (Odată amestecat cu celelalte ingrediente, vaporii vor dispărea.) Condimentați sosul cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sos De HreanSos De Hrean
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
RăzătoareRăzătoare
4
Se servește cu carnea. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții4
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista