Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi

Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi
Gatiti cartea: morcov prăjit și gnocchi Ricotta cu unt de ierburi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 481 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: Ricottan proaspat si Ravioli de ou cu unt brun, Gatiti cartea: Lasagna cu Ricottan de conopida prajita si spanac, și Gatiti cartea: pui prăjit cu unt de roșii.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați morcovii într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini sau o tigaie de prăjire superficială și stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Se presară cu puțină sare și se aruncă cu o spatulă. Prăjiți morcovii timp de 30 până la 40 de minute sau până când sunt complet fragede și rumenite în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți untul într-o tigaie așezată la foc mediu. Când untul este topit și începe să sfârâie, amestecați șalotele și saut-ul, amestecând frecvent, 4 până la 5 minute, sau până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați morcovii prăjiți și aruncați pentru a le combina cu șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
8
Transferați morcovii într-un robot de bucătărie și procesați până când este destul de neted (câțiva biți sunt buni pentru textură). Scoateți piureul de morcovi într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați ricotta, gălbenușurile de ou, Parmigiano, sare de linguriță, nucșoară și câteva măcinări de piper. Se amestecă ușor făina din cupa de la calibru, având grijă să combinați totul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Așezați o lingură de făină într-un castron puțin adânc. Aveți la îndemână două linguri standard. Cu o lingură, scoateți aproximativ 1 lingură din amestecul de morcovi și apoi transferați-o în cealaltă lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Transferați amestecul înainte și înapoi de câteva ori pentru a ajuta la modelarea amestecului într-o bilă (nu trebuie să fie perfect rotundă). Aruncați ușor bila în vasul cu făină și acoperiți-o ușor. Apoi rotiți mingea între palme pentru a produce o pepită de mărimea castanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Transferați pe o foaie/tavă de copt cu margini ușor făinoase. Repetați până când ați consumat tot amestecul. Ar trebui să ajungeți cu 32 până la 36 de gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Aduceți o oală mare de apă la fierbere și sare generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Pentru a face untul cu ierburi: topiți untul într-o tigaie mică așezată la foc mediu-mic. Când untul este topit și începe să sfârâie, amestecați ierburile și gătiți, amestecând ocazional, doar câteva minute, sau până când untul a căpătat aroma ierburilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se ia de pe foc. Puneți o parte din untul cu ierburi într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toți gnocchi într-un singur strat. Puneți vasul lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
16
Când apa fierbe, aruncați cu grijă jumătate din gnocchi în oală. Acoperiți oala până când apa revine la fierbere, apoi descoperiți și gătiți gnocchi timp de aproximativ 5 minute. Vor pluti în vârf când sunt aproape gata. Folosind un skimmer sau o lingură mare cu fante, scoateți gnocchiul în vasul de copt pregătit. Gatiti gnocchi ramasi in acelasi mod si adaugati-i in vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
SkimmerSkimmer
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Stropiți restul de unt de ierburi peste gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
18
Se presară brânza Parmigiano cu ceașcă de calibru peste gnocchi și se introduce la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GnocchiGnocchi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Coaceți gnocchiul timp de aproximativ 15 minute, sau până când sunt fierbinți și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Serviți imediat. Treceți brânză suplimentară la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista