Gatiti cartea: Cupcakes de fund negru
Gatiti cartea: Cupcakes de fund negru ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 272 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, oțet de cidru, zahăr brun deschis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Negru jos prajiturele II, Negru Jos Prajiturele, și Negru Jos Prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un raft în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F (175 buc. c). Ungeți o formă de brioșă de 12 căni sau o formă de linie cu cupe de brioșă de hârtie.
Bateți împreună crema de brânză, zahărul granulat și oul până se omogenizează. Se amestecă bucățile de ciocolată tocate. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, zahărul brun, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat, amestecați împreună apa, uleiul, oțetul și vanilia.
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate; amestecați ingredientele umede, amestecând până când aluatul este neted. Aveți grijă să nu amestecați prea mult aluatul—veți ajunge cu cupcakes mai puțin fragede.
Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose. Lingurați câteva linguri de flling în centrul fiecărui cupcake, împărțind umplutura uniform pe măsură ce faceți. Acest lucru va umple cupele aproape complet, ceea ce este bine.
Coaceți 25 de minute sau până când blaturile sunt ușor maronii aurii și cupcakes-urile se simt elastice atunci când sunt presate ușor.
Depozitare: Cupcakes-urile se vor păstra nerefrigerate, într-un recipient etanș, timp de 2 până la 3 zile.