Gatiti cartea: coaste scurte de vita la gratar

Gatiti cartea: coaste scurte de vita la gratar
Reteta gatiti cartea: gratar Carne de vită coaste scurte este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir măcinat, șalotă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu vin rosu, Gatiti cartea: coaste scurte de muștar Karashi, și Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu mustar Dijon.

Instrucțiuni

1
Scoateți membrana din spatele coastelor. Cu un cuțit ascuțit, marcați partea superioară a fiecărei coaste tăind caneluri de 1/4 inch perpendiculare pe os la fiecare 1/2 inch. Aceste tăieturi vor oferi mai multe suprafețe de scoarță (crusta aromată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Într-un castron mic, combinați ingredientele uscate și amestecați bine. Aplicați un strat generos de frecare pe toate părțile fiecărei coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Construiți un foc (lemn sau combinație de cărbune și lemn) pentru gătit indirect, așezând cărbunii pe o singură parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați coastele de vită pe aragaz (cu osul în jos) departe de cărbuni, închideți capacul și gătiți cu căldură indirectă (aproximativ 275 de metri cubi F) timp de 1 1/2 ore sau până când temperatura internă a cărnii de vită este de 160 de metri cubi F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De VităCoaste De Vită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
5
Scoateți coastele de pe grătar și așezați-le în centrul unei foi dublate de folie de aluminiu, cu carnea în jos. Într-un castron mic, combinați amestecul de stoc și turnați-l peste coaste. Înfășurați bine în folie, prinzând sucul în interior. Întoarceți pachetul de folie la grătar, închideți capacul și gătiți la foc indirect timp de 1 oră sau până când temperatura internă a cărnii de vită ajunge la 200 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți pachetul de folie de pe grătar și lăsați carnea de vită să se odihnească în folie timp de 15 minute. Desfaceți coastele și tăiați fiecare până la os la toate tăieturile marcate. Acest lucru va crea bucăți de carne de mărimea mușcăturii și va permite sucului să pătrundă în scoarță, oferind mai multă aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista