Gatiti cartea: Carpaccio de muschi de vita cu cimbru

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות,? Gatiti cartea: Carpaccio de muschi de vita cu cimbru ar putea fi o reteta minunata de incercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 545 calorii. Dacă aveți la îndemână rucola, parmezan, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: muschi de vita cu rulouri de hrean si Nasturel, Gatiti cartea: muschi de vita prajit cu sos de unt de vin rosu, și Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați boabele de piper și amestecați cu 1/2 linguriță de sare și cimbru.
Frecați ușor filetul cu ulei de măsline, apoi frecați amestecul de ardei în carnea de vită.
Încălziți o tigaie la grătar la foarte fierbinte și căutați carnea de vită pe toate părțile. Mișto.
Folosiți un cuțit lung, cu lamă ascuțită, pentru a tăia carnea de vită cât mai subțire posibil.
Așezați feliile pe o scândură și apăsați cu lama plată a cuțitului pentru a extinde fiecare piesă.
Acoperiți o farfurie rece cu carnea de vită. Condimentați și stropiți peste sucul de 1/2 lămâie.
Radeți parmezanul. Aruncați rucola cu ulei de măsline și puțin mai mult suc de lămâie. Împrăștiați frunzele peste carnea de vită, apoi puneți așchii de parmezan deasupra.
Stropiți peste mai mult ulei de măsline și serviți cu lămâie.