Gatiti cartea: Budinca de gris de ciocolata cu piure de zmeura
Gatiti cartea: Budinca de gris de ciocolata cu piure de zmeura ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 9 porții cu 261 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, iaurt cu lapte integral, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca, Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe, și Gatiti Cartea: Piure De Cartofi De Usturoi Si Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km.F. Ungeți o tavă de copt pătrată de 8 sau 9 inci.
Puneți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Când spuma dispare, adăugați pudră de cacao și ciocolată semidulce sau dulce-amărui și amestecați până se omogenizează.
Bateți iaurtul și zahărul împreună într-un castron mare.
Adăugați untul și ciocolata, grișul, bicarbonatul de sodiu și vanilia; bate până se amestecă bine.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când budinca se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.
Între timp, curățați zmeura într-un blender sau robot de bucătărie. În funcție de cât de aromate sunt, poate doriți să adăugați o lingură de zahăr sau o stoarcere de suc de lămâie în amestec, dar gustați mai întâi pentru a vedea dacă este necesar. Apoi strecurați piureul, amestecând și apăsând amestecul printr-o sită cu o spatulă de cauciuc pentru a lăsa orice semințe în urmă; asigurați-vă că obțineți tot piureul din partea inferioară a strecurătorului.
Când budinca este gata, lăsați-o să se odihnească câteva minute, apoi tăiați-o în pătrate sau dreptunghiuri și serviți cald, pe o parte din piure, cu câteva fructe de pădure întregi deasupra.